"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate."
super.jpg
Eu la 4 luni

Eu la 4 luni

Pe vremea cand adoram mersul de-a busilea...
Eu la 8 luni

Eu la 8 luni

Nu stiam inca sa merg in picioare, insa ma sprijineam de ce apucam...
Eu si sora mea

Eu si sora mea

Ghici care sunt eu in poza?
Mai zilele trecute am revazut "Moartea d-lui Lazarescu". Mi-am spus...e doar un film...doar ca...nu e chiar asa...din pacate chiar se intampla in Romania zilelor noastre asa ceva...se moare din cauza delasarii, a incompetentei si a nesimtirii unor persoane care sunt acolo tocmai pentru a ne salva...
E incredibil ce se intampla in sistemul nostru sanitar... (la ce-o mai fi bun oare Juramantul lui Hipocrate???)...
Mai stau si ma intreb...retoric, ca sa spun asa...de ce oare mai platim dari pentru sanatate...ca sa scoatem tot din buzunar acea deja celebra "spaga" fara de care esti lasat sa mori???
Cu aproape 8 ani in urma am dat nastere unui baietel. Din cauza unor probleme de sanatate ale copilului, iata-ma stand in spital in loc de 3 zile...vreo 13. Trebuie insa sa recunosc ca asistentele au fost foarte dragute...cu conditia sa-ti scape mana in buzunarul lor...In rest, e ok...trebuie sa-ti aduci pampersi de acasa, vata de acasa...seringi de unica folosinta de acasa...deeee...asta-i viata...nu sunt fonduri(acum fie vorba intre noi...fonduri or fi, fratilor, dar se duc unde nu trebuie...)
Si acum stau si ma intreb...fiecare presteaza o munca pentru salariu, deci pentru a putea trai...ce-ar fi, deci...sa urmam si noi modelul celor din sanatate...care va sa zica...vrei un ceva cat de mic...iaca hai cu ..spaga la purtator; vrei sa stai de vorba 1 minut pe trotuarul din fata blocului (faci umbra degeaba? hmmm)...spaga; dar cum vreau sa cred ca mai sunt o groaza de oameni corecti care-si platesc darile la stat la timp si culmea...de cele mai multe ori stau si la coada pentru asta, cel mai bine am legaliza spaga...macar s-ar duce si la buget ceva...nu-i asa???
my son.jpg
RCP.JPG
In excursie la barajul Vidraru
In excursie la barajul Vidraru
La gradi facand o felicitare pentru mami
La gradi facand o felicitare pentru mami
mai 2012
mai 2012
8.jpg

LinkPro - Director WebBloguri, Bloggeri si CititorieXTReMe Tracker

GenerareTrafic.ro - Trafic marit 100% si GRATUIT
PageRank
View My
Stats
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one