"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate."
super.jpg
Eu la 4 luni

Eu la 4 luni

Pe vremea cand adoram mersul de-a busilea...
Eu la 8 luni

Eu la 8 luni

Nu stiam inca sa merg in picioare, insa ma sprijineam de ce apucam...
Eu si sora mea

Eu si sora mea

Ghici care sunt eu in poza?
Intr-o tarisoara micuta, care pe vremuri era granarul Europei, care se zbate necontenit sa scape de "raia" numita "criza", se mai intampla si lucruri bune, menite sa ajute locuitorii acesteia.
Nu conteaza ca nu se respecta termene, nu conteaza ca se fac contracte paguboase care sunt in defavoarea oamenilor de rand care platesc taxe si impozite si, culmea stau si la cozi pentru asta, conteaza doar ca autoritatile se mandresc cu "marile" lor realizari...
Oare...stau si ma intreb...vor mai veni oare vremurile in care vom fi iar granarul Europei, in care se va mai naste un Eminescu, George Enescu, Brancusi, Grigorescu...sa numesc doar o parte din numele celebre cu care ne mandrim si-mi raspund, in sinea mea...avem si noi nume mari...dar din cate se vede, nu sunt lasati sa-si faca treaba...nu sunt apreciati la justa lor valoare...de ce oare???
Ma intreb, si ma tot intreb...
Ce ma irita insa e faptul ca se fac telenovele despre romi...ca asa vor sa li se spuna...si ce e mai grav e faptul ca peste hotare suntem mai toti asociati cu un popor de romi...:(.
Se difuzeaza pe toate canalele audio si video muzica lor, in timp ce muzica noastra cu adevarat de valoare e lasata la o parte...artistii...si ma refer aici atat la cantareti cat si la actori, balerini, pictori, si altii de gen sunt dati la o parte, nu sunt deloc apreciati si sincer, e tare trist ca se intampla asta.
Oare...vom sti vreodata sa apreciem muzica de valoare care face cinste poporului asta si sa nu mai lasam sa moara in saracie artisti valorosi?
Greu de zis...nu-i asa?

20.06.2011
my son.jpg
RCP.JPG
In excursie la barajul Vidraru
In excursie la barajul Vidraru
La gradi facand o felicitare pentru mami
La gradi facand o felicitare pentru mami
mai 2012
mai 2012
8.jpg

LinkPro - Director WebBloguri, Bloggeri si CititorieXTReMe Tracker

GenerareTrafic.ro - Trafic marit 100% si GRATUIT
PageRank
View My
Stats
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one