"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate."
super.jpg
Eu la 4 luni

Eu la 4 luni

Pe vremea cand adoram mersul de-a busilea...
Eu la 8 luni

Eu la 8 luni

Nu stiam inca sa merg in picioare, insa ma sprijineam de ce apucam...
Eu si sora mea

Eu si sora mea

Ghici care sunt eu in poza?
Jane Fonda dă sfaturi de sex la 73 de ani!!!!
" Îmi pot da seama dacă cineva are o viaţă sexuală fericită doar uitându-mă la el", declara actrita.

Actriţa Jane Fonda, în vârstă de 73 de ani, va lansa o autobiografie în care vorbeşte şi despre felul în care cuplurile în vârstă pot avea o viaţă sexuală pasională.
Vedeta, care atribuie o parte din aspectul ei tânăr vieţii sexuale active, a declarat că îşi poate da seama dacă o persoană are o viaţă sexuală fericită doar uitându-se la oameni, scrie dailymail.co.uk.

"Nu am încercat să şochez, dar am intrat în detalii. Sunt încă activă sexual. Sunt anumite lucruri care se schimbă odată cu înaintarea în vârstă şi am vrut să vorbesc despre ele", şi-a explicat Jane Fonda decizia de a vorbi despre sex în cartea sa.

Actriţa a declarat că s-a hotărât să scrie despre sex pentru că nu a găsit niciodată o carte care să vorbească despre toate temele pe care le căuta, de la fizic şi psihic până la implanturi.
Fonda spune că cea mai recentă carte a sa, "Prime Time", acoperă cea de-a treia etapă a vieţii sale. Actriţa recunoaşte în carte că este încă preocupată de felul în care arată şi că vârsta înaintată a obligat-o să renunţe la anumite exerciţii de fitness.

"Nu pot face fandări pentru că am un genunchi şi un şold artificial. Sunt atentă la ce haine port, pentru a-mi arăta cele mai bune părţi ale corpului, talia şi posteriorul", a declarat Jane Fonda.

Actriţa are o relaţie cu producătorul muzical Richard Perry, în vârstă de 69 de ani.

Recent, Jane Fonda a pozat pentru o revistă purtând o rochie transparentă, care i-a lăsat la vedere sânii şi faptul că nu purta lenjerie intimă.

Jane Fonda a lansat 24 de materiale pentru fitness din 1982 până în prezent, iar la începutul acestui an a declarat că activitatea fizică este cheia menţinerii sănătăţii la orice vârstă.

Jane Fonda a câştigat premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă în 1979, pentru rolul din "Întoarcerea acasă", şi în 1972, pentru partitura din "Klute".

Asa ca...sa tinem cont de sfatul ei? :)
my son.jpg
RCP.JPG
In excursie la barajul Vidraru
In excursie la barajul Vidraru
La gradi facand o felicitare pentru mami
La gradi facand o felicitare pentru mami
mai 2012
mai 2012
8.jpg

LinkPro - Director WebBloguri, Bloggeri si CititorieXTReMe Tracker

GenerareTrafic.ro - Trafic marit 100% si GRATUIT
PageRank
View My
Stats
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one